

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Освен агнешкото месо, на трапезата се поднасят още и ястия със свежи зеленчуци
Доставките от месокомбинат „Свищов“ идват всеки ден ексклузивно за веригата
Гарантираме ви, че всички у дома ще останат очаровани и ще оберете овациите за шедьовъра си
Каква е тайната на шеф Иван Звездев
За една година сме произвели малко над 6000 тона агнешко месо
Инициативата има за цел на осигури достъпни продукти за всеки дом, без компромис в качеството
Пекарната на ритейлъра отново впечатлява с изобилие от козунаци
На етикета датата на производство най-вероятно е тази, на която е пакетирано, а не на която е замразено
Търговци свалят цените за Великден, пуснаха телевизори и сушилни с 300 лева отстъпка
Овцевъдите призовават месото да се купува директно от производителя